Begravelsesbinderi

Hos AM blomster laver vi mange smukke begravelsesbinderier. Vi binder noget for enhver smag, og du får derfor mulighed for at sætte dit personlige præg på binderiet.


Et begravelsesbinderi er et meget personligt binderi, og vi vil derfor gøre vores yderste for at lave et binderi tilpasset dine ønsker og behov, når du skal sige farvel til en du holder af. I samråd med dig, finder vi ud af præcis, hvilken sammensætning binderiet skal bestå af.

Vi kommer silkebånd på alle vores binderier, og har i denne forbindelse et stort udvalg af farver, størrelser og skrifter. 

Vælger du at lade os sammensætte begravelsesblomsterne for dig, garanterer vi, at gøre det så smagfuldt og smukt som muligt. Vi kan både levere bårebuketter og kranse, og vi gør vores yderste for at sikre, at den sidste hilsen fra dig er noget specielt.

Køber du hele begravelsen hos os for du 20% rabat.

Ønsker du yderligere oplysninger om begravelsesbinderi, er du velkommen til at kontakte os.​

Kontakt os gerne

Du må hellere end gerne ringe til os på telefon 98 24 57 46 , så tager vi sammen en snak om dit ønske af buket eller andet. 

Du kan også bruge formularen her på siden hvis du ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

​Har du en bestemt anledning, du skal bruge blomster til? Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på blomster. Vi ser frem til at at høre fra dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​Firma info

AM blomster​

CVR: 19272893

Kontakt os

Telefon: 98 24 57 46

E-mail: amblomster@outlook.dk