Om os​

AM Blomster er ejet af Anne Marie Clemmensen som selv er bosat i Kaas sammen med hendes mand. AM Blomster slog første gang dørene op I Kaas i September 2016. AM blomster har udviklet sig med lynets hast og pt er der 7 ansatte fordelt i de 2 buktikker. I AM Blomster er du altid sikker på at få en bred faglig service og et stort udvalg af alt indenfor buketter, dekorationer, planter, gravpynt, vin og specialiteter m.m. 


Vi laver alt indenfor binderi og ingen opgaver er for små og ingen er for store.
Anne Marie er kendt for tidligere at have haft en blomsterbutik i Kaas midtby og senere har hun startet blomsterbutik på Rødhusvej. 

Vi bestræber os i AM Blomster på at give et bredt udvalg og god kvalitet til fornuftige penge.


Vi leverer gerne jeres blomsterhilsen ud til alle anledninger. Vi er medlem af euroflorist som gør det muligt for os at sende din blomsterhilsen ud i stort set hele verdenen.

Kontakt os gerne

Du må hellere end gerne ringe til os på telefon 98 24 57 46 , så tager vi sammen en snak om dit ønske af buket eller andet. 

Du kan også bruge formularen her på siden hvis du ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

​Har du en bestemt anledning, du skal bruge blomster til? Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på blomster. Vi ser frem til at at høre fra dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​Firma info

AM blomster​

CVR: 19272893

Kontakt os

Telefon: 98 24 57 46

E-mail: amblomster@outlook.dk